Azam & Aqil

Beribu bintang dilangit
Kini menghilang
Meraba aku dalam kelam
Rembulan mengambang
Kini makin suram
Pudar ilhamku tanpa arah
Sedetik wajahmu muncul
Dalam diam
Ada kerdipan ada sinar
Itukah bintang atau rembulan
Terima kasih kuucapkan
Izinkan kumencuri bayangan wajahmu
Izinkan ku mencuri khayalan denganmu
Maafkanlah oh...
Andai lagu ini
Mengganggu ruangan hidupmu
Kau senyumlah oh...
Sekadar memori
Kita di arena ini
Kau ilhamku
Kau ilhamku...

December 24, 2008

~lunch time~

very excited...count down 545..argh....cepat la...
esok dah start cuti panjang...lega rasanya...........will be back to office 30 dec2008...anual leave finish already,if not sah-sah la aku sambung sampai new yearn.Tahun depan baru masuk opis..hehehehehe

now waiting for d pic from shiera........lama gila tak together gether with my friends.aku,hanim,shiera,elly,aliza n mizz nina.....port luck party kat umah shiera..last sunday,21Dec2008.ada kek,spageti,mash potato,nasi goreng,kfc n aku bawa air n ais ketul..hehehheheheh..
Gila bising......gelak mengalahkan apa..hehhehehe...as usual my hubby diam ja.....pandang ja...balik tu hehhehehe, kena la ceramah sikit..hahhahahah..
i cannot control myself when met my frens..hehehheheheheh,,...sorry yer my dear.. ;)

December 12, 2008

~lagi IS -Gath~

wah semua sempat bergaya dan sambil menjamu selera yang lazat tak terkata......wah aku gila2 makan popia ngan dim sum dia...sodap gilosssssssssssssssssssssssss.......
walaupun punya la seksa nak ke sana sbb jem tersangat-sangat la...tapi demi nak makan punya pasai sanggup meredah hujan ribut petir..ahaks:)walaupun penat meredah amatla berbaloi sebab makannan yang tersedia lazat-lazat.. ;)

























































December 10, 2008

~IS Gathering in Shagri-La(4/12/08)

amboi2...hanin tersenyum riang...ops the popia its not for u..utk
aku la..aku yang nak makan..hehehhe
wah .......



sempat lagi............

December 5, 2008

hari ini....

workload aku makin bertambah...but im happy for it at least byk bnda boleh belajar..
tak la boring mcm dulu...
now im waiting my program running..hopefully berjaya....

tp aku tengah sakit hati
mamat sebelah aku ni ya rabbi.......dia sorg ja ada penyakit batuk.........batuk mcm menjerit dan menggangu semua org.............
pastu yang tak tahan tu..dia makan kuku babe....tah pa pa ja...dan mengeluarkan bunyi yg meluat la....
aku istigfar sahaja...dgn keadaan aku ni...huhuhuhuh
tension gila babe....
dan dia goyang kaki tanpa membuat keja apa2 n dok usha2 pc aku..sbb dia ni satu team aku dulu..apa kes tah..n dia already submit his resign letter,last time dia ada gaduh ngan bos aku...pastu dengan semua org pun dia tak puas hati..marah2 org.termasuk aku...
tapi aku buat keja aku ja kan...lantak pi...
eee tapi aku tak penah jumpa org sepelik dia ni..
tah pa pa ja........
menggangu kehidupan aku sahaja..sebab aku dok sebelah dia....argh!!!!!!
aku tak sabar hari terakhir dia kat sini.....