Azam & Aqil

Beribu bintang dilangit
Kini menghilang
Meraba aku dalam kelam
Rembulan mengambang
Kini makin suram
Pudar ilhamku tanpa arah
Sedetik wajahmu muncul
Dalam diam
Ada kerdipan ada sinar
Itukah bintang atau rembulan
Terima kasih kuucapkan
Izinkan kumencuri bayangan wajahmu
Izinkan ku mencuri khayalan denganmu
Maafkanlah oh...
Andai lagu ini
Mengganggu ruangan hidupmu
Kau senyumlah oh...
Sekadar memori
Kita di arena ini
Kau ilhamku
Kau ilhamku...

March 9, 2010

chap goh mei,040310


tak sempat nak post on weekend.weekend yang busy.he he he.
at office, chinese colleague celebrate their chap goh mei and belanja we all makan-makan kat opis.

macam-macam ada.nasi ,ayam masak merah,sambal udang,dalca,kuih jala,seri muka,buah-buahan,sate dan ada lagi,lupa pula.

as mentioned my previous posted, aku memang suka makan nasi.so makan-makan-makan..he he he..makan nasi.alhamdulilah,rezeki.

ops lupa nak post kat previous under aku suka apa."AKU SUKA BERGAMBAR"act tak la cun pun, tapi takpa i will smile when look at my own pic.hahahhaha
perasan seorang diri.hahahha.bukan apa,untuk kenangan.act, my asben tak berapa berkenan sangat dok bergambar beriya-riya.he he he.tapi nak buat macam mana kan..he he he

ops,lupa suddenly idea hilang.haaaaaaa baru ingat,act i take this oppurtunity plus dengan menggunakan camera mahal, aku ambil gambar ni sempena saat-saat akhir di alliance bank.
ill move to another place..i'll remember all this thing selama aku kat sini.

No comments: