Azam & Aqil

Beribu bintang dilangit
Kini menghilang
Meraba aku dalam kelam
Rembulan mengambang
Kini makin suram
Pudar ilhamku tanpa arah
Sedetik wajahmu muncul
Dalam diam
Ada kerdipan ada sinar
Itukah bintang atau rembulan
Terima kasih kuucapkan
Izinkan kumencuri bayangan wajahmu
Izinkan ku mencuri khayalan denganmu
Maafkanlah oh...
Andai lagu ini
Mengganggu ruangan hidupmu
Kau senyumlah oh...
Sekadar memori
Kita di arena ini
Kau ilhamku
Kau ilhamku...

March 16, 2010

my aim or my dream.

adus...i stucked in the jem lebih kurang 1jam 30 min semalam...haaaaaaaa..
1.busan gila.
2.MY LEG dah sakit gilers...almaklulah manual car.

i dunno what happened.1st i thought have an accident.tapi tak dak pun.itu pun i'm using NPE,federal tak tau.tapi susah nak jangka semua ni.sometimes, federal ok somtimes nop.macam npe juga,even you need to pay but you still kena rempuh jem.
adush!i'm rushing to fetch my dear aqil.samapi umah auntie pukul 7.30pm.n then balik umah, sampai almost 8pm.penat nya.
semalam sama-sama sampai dengan my asben.ok la, dia boleh angkat sikit barang.if not kena la angkat sendiri.masuk umah, kelam kabut, maghrib.nasib sempat.
ok come to the point...i wish to have motorcycle.he he he.
my aim or my dream.
best gila if my asben give permission untuk naik moto ke office.


~kompem la tak dapat kan.....kompem in my dream ja~

~if not this,this one pun ok la,he he he~



kenapa nak moto?
1.jimat masa.
2.D IMPORTANT tak perlu redah JEM.
3.jimat kos.
4.kaki aku tak sakit.
5.boleh mencelah-celah kereta macam aku zamn muda-muda dulu...walow!!!

i will know his answer, NO NO NO.BAHAYA!!!!

No comments: