Azam & Aqil

Beribu bintang dilangit
Kini menghilang
Meraba aku dalam kelam
Rembulan mengambang
Kini makin suram
Pudar ilhamku tanpa arah
Sedetik wajahmu muncul
Dalam diam
Ada kerdipan ada sinar
Itukah bintang atau rembulan
Terima kasih kuucapkan
Izinkan kumencuri bayangan wajahmu
Izinkan ku mencuri khayalan denganmu
Maafkanlah oh...
Andai lagu ini
Mengganggu ruangan hidupmu
Kau senyumlah oh...
Sekadar memori
Kita di arena ini
Kau ilhamku
Kau ilhamku...

March 4, 2010

weekend....nak buat apa?


my plan for this weekend:

adus,apa yang aku nak buat this weekend ya..

1.mop lantai,coz almost 3 weeks tak mop.supposedly mop every week.tp every weekend ja balik kedah.
2.cuci toilet bersungguh2-sungguh.act,setiap kali shower ja mesti tonyoh-tonyoh apa yang patut.but this weekend memang operasi gila babas la.
3.as usual,basuh dan lipat baju...argh come to lipat baju la sangat membosankan...arghhhh...what to do...
4.cook..nak masak apa ya..adus,ni pun pening juga..i'm gonna try resepi dr nadiya.so hari jumaat malam ajak asben pergi cari barang..hopefully aku rajin la...
5.nak pergi jalan-jalan di taman.hmmm...seperti biasala bila nak pergi taman aka berkelah mesti kena buat persiapan makanan,untuk my dear prince,aqil arafat tak boleh lupa juga.nak buat apa ya,spagetti la sebab tak pedas plus goreng keropok.sedap juga.



dan tidak lupa la, plus and plus kemas rumah,mop benda-benda kecik yang lain sediakan breakfast..hmm apa lagi ya..
oh ..macam-macam.......takpa,itu satu kepuasan.once the settle semua benda tu, tghari tu boleh la lelapkan mata sekejap.my dear prince,aqil araft main dengan ayah sekejap ya.. ;)


No comments: