Azam & Aqil

Beribu bintang dilangit
Kini menghilang
Meraba aku dalam kelam
Rembulan mengambang
Kini makin suram
Pudar ilhamku tanpa arah
Sedetik wajahmu muncul
Dalam diam
Ada kerdipan ada sinar
Itukah bintang atau rembulan
Terima kasih kuucapkan
Izinkan kumencuri bayangan wajahmu
Izinkan ku mencuri khayalan denganmu
Maafkanlah oh...
Andai lagu ini
Mengganggu ruangan hidupmu
Kau senyumlah oh...
Sekadar memori
Kita di arena ini
Kau ilhamku
Kau ilhamku...

July 13, 2011

asalamualaikum

lamanya ku tak menjengah blog ni.aqil dah 2years plus pun.....since aku bekerja di tempat baru n aqil semakin besar, memang tidak ada masa untuk menyiggah ke blog ni..missed the momen bila aku menulis n sometimes curi2 tulis di opis lama..hahhahhahaha...
ok la sempat menjengah pun dah terubat la rasa rindu.....
nak stop n pergi maghrib dulu.tengah menunggu asben menghalau nyamuk aka menghisap rokok...

ok......nnti aku akan sambung lagi.
banyak sangat cerita yang nak kongsi kat bolg ni...
:)
asalamualaikum...

No comments: